Brad Pitt ljubomoran na Leonarda DiCaprija

Leonardo DiCaprio je, nakon dužeg vremena, opet hvaljen od strane filmskih kritičara, što je rezultiralo i nominacijom za Oscara u kategoriji najbolje muške glavne uloge u filmu "Blood Diamond". Osim toga, njegov je film "Departed" nominiran u kategoriji filma godine, pa DiCaprio konačno za sebe može reći da ga je, nakon publike, prihvatila i kritika, dosad prilično nenaklonjena njegovom liku i djelu.

S druge strane, Brad Pitt, unatoč uspjehu filma "Babel", također nominiranog za film godine, nije kod filmskih kritičara uspio pobuditi veće zanimanje, a nedavno je priznao kako zavidi kolegi DiCapriju zbog "pametnijeg odabira redatelja" i činjenice da su njegovi likovi muževniji. Zato Brad čezne za ulogama poput one u filmu "Klub boraca" te smatra kako bi ga upravo takvi likovi mogli konačno svrstati u prvu, hvaljenu i nagrađivanu ligu holivudskih glumaca.

"Nedavno sam gledao Lea u filmu i shvatio sam kako želim uloge poput njegovih, koje su muževnije. Onda sam shvatio da trebam više živjeti kao pravi muškarac, pa će uloge dolaziti same od sebe", rekao je Brad, a prenosi Contact Music.

Podsjetimo, u vrijeme vladavine filma "Titanic" počelo je medijsko rivalstvo Pitta i DiCaprija, a mnogi su mediji u anketama, forumima i debatama birali tko je zgodniji, poželjniji i talentiraniji od njih dvojice. Kako je DiCaprio tada nestao s velikog platna, zaboravljeno je i natjecanje. Čini se da se Leonardovim povratkom opet otvara staro pitanje - tko je bolji, Leo ili Brad?

D.K.

Pročitajte više