Britanski dvor tvrdi je "nestašluk" princa Harryja star tri godine

BRITANSKA kraljevska kuća je promptno reagirala na snimke iz "Suna" koje pokazuju kako se nestašni princ Harry na jednoj zabavi igra s dijelovima anatomije 27-godišnje Natalie Pinkham. Na istoj snimci se vidi i princ William s izgledom lica koji sugerira konzumaciju velike količine alkohola.

Paddy Haverson, službeni glasnogovornik Williamovog i Harryjevog oca princa Charlesa, je izjavio kako su snimke autentične, ali ne i njihov kontekst.

"Dotične snimke su napravljene prije tri godine", izjavio je Haverson, dodavši kako će od "Suna" tražiti da objavi ispriku.

Britanski kraljevski dvor je posebno uzrujalo to što "Sun" sugerira da je princ Harry bio nevjeran svojoj djevojci Chelsy Davy, odnosno da je sklon raskalašenom životu. Britanska kraljevska kuća je posljednjih godina uložila priličan napor da "problematičnog" princa "upristoji" i tako mu popravi javni IMIDŽ.

U izjavi za "Guardian" predstavnici "Suna" tvrde da su sporne fotografije napravljene na "javnom mjestu", te da su imali puno pravo da ih objave. Međutim, dodali su kako trenutno s predstavnicima dvora razgovaraju po pitanju točnog vremena i mjesta nastanka fotografija.

D.A.

Pročitajte više