Britney gotova s rehabilitacijom

Potamnjela glazbena zvijezda napustila je jučer kliniku Promises u Malibuu, nakon što je mjesec dana odlazila na terapije, detoksikaciju i vježbe. Iako nisu htjeli previše komentirati njezin slučaj, doktori su izjavili kako su zadovoljni postignutim, te kako je, prema njihovom mišljenju, rehabilitacija uspješno završena.

"Molimo medije da poštuju njezinu privatnost, kao i privatnost njene obitelji i prijatelja", rekao je Larry Rudolph, Britneyin menadžer, čime je nagovijestio kako će se 25-godišnja pjevačica na neko vrijeme povući iz javnosti, kako bi "povezala konce svog života" i posvetila se povratku u glazbene vode.

A taj će povratak, po svemu sudeći, biti mukotrpan i neizvjestan. Većina njenih dosadašnjih suradnika otkazala joj je suradnju, fan klubovi su zatvoreni, a matična diskografska kuća za Britney više ne želi ni čuti. 

Jedino što je zasad sigurno oko njenog povratka na svjetsku glazbenu scenu, jest da će joj u tome pomoći bivši dečko Justin Timberlake i poznati producent Timbaland, koji ovih dana pozornost dobivaju uglavnom zbog blagonaklonih izjavama o "njihovoj dragoj prijateljici".

Prije snimanja novog albuma, Britney mora riješiti skrbništvo nad sinovima i nekoliko sudskih sporova, a i njen materijalni status je doveden u pitanje, obzirom da je u protekle dvije godine potrošila oko 120 milijuna kuna.

D.K.

Pročitajte više