Britney ima novog problematičnog dečka

Britney je u Promises centru, u kojem se mjesec dana odvikavala od ovisnosti i oporavljala od živčanog sloma, upoznala američkog kantautora Howieja Daya, koji je u centar došao naredbom policije. Naime, nedavno je uhićen jer je u pijanom/drogiranom stanju zlostavljao zrakoplovnu posadu, pa je kaznu morao odraditi u centru u kojem je upoznao svoju novu ljubav.

Britney je Howieja pozvala na vjenčanje rođakinje Erin, koje će se održati u lipnju, iz čega se može zaključiti da ovaj put zaista misli ozbiljno, jer, za promjenu, razmišlja čak dva mjeseca unaprijed. "Misli da je vrlo talentiran i da se izvrsno ljubi", rekao je "prijatelj" posrnule pjevačice časopisu Life&Style.

Inače, osim što ljubi, Britney ovih dana počinje rad na novom albumu, na kojem će surađivati s eminentnim američkim autorima i producentima. Iako je njena diskografska kuća odustala od novog glazbenog projekta, nakon izlaska iz klinike javili su joj se mnogi poznati i utjecajni dušebrižnici, a novi će album navodno biti najkomercijalniji dosad (zar može komercijalnije?), jer joj, ukoliko se ne vrati u vrh mainstream scene, prijeti bankrot...a možda i novi živčani slom.

D.K.

Pročitajte više