Britney od paparazza bježi u London

OČAJNA zbog paparazza i negativnog publiciteta koji je prati u SAD-u, Britney Spears navodno se odlučila preseliti u britansku prijestolnicu. Ipak, u tome je trenutno sprječava sudska bitka koju je započeo njen bivši suprug Kevin Federline, koji i dalje pod svaku cijenu želi dokazati da je loša i nesposobna majka.

U zadnjih nekoliko dana Britney Spears odbila je brojne poslovne ponude, pa tako izgleda da ipak neće nastupiti s Justinom Timberlakeom na dodjeli MTV-jevih nagrada, kao ni na brojnim drugim ceremonijama na koje je ovih dana pozivaju. Umjesto o comebacku, pjevačica navodno ozbiljno razmišlja o preseljenju u London, u kojem će, nada se, moći živjeti mirnije i bez paparazza za vratom. Podjestimo, isto je svojedobno mislila i Madonna, ali se brzo razuvjerila - došavši u London, shvatila je kako Los Angeles i New York ipak nisu jedina mjesta na kugli zemaljskoj koja obiluju (pre)znatiželjnim fotografima.

Glavu je obrijala zbog narko-testa

Konačno je poznat razlog famoznog brijanja glave, kojim je Britney prije nekoliko mjeseci šokirala svoje obožavatelje. Naime, njezini prijatelji otkrili su novinarima kako joj je upravo toga dana na kućnu adresu stigao zahtjev za narko-testom, kojim je njezin bivši suprug Kevin Federline htio dokazati njezinu roditeljsku nesposobnost. Kako se tad navodno opasno bavila narkoticima, Britney je u strahu od oduzimanja djece pohitala u frizerski salon i pred začuđenim osobljem obrijala glavu. Nakon toga, tvrde izvori, danima je pila vodu kako bi joj se organizam pročistio od droga koje je uzimala mjesecima.

D.K.

Pročitajte više