Britney, Lindsay i Paris u novoj sezoni Donaldovog "Pripravnika"?

Britney, Lindsay i Paris u novoj sezoni Donaldovog "Pripravnika"?

AKO je za vjerovati medijskim napisima, Donald Trump za celebrity izdanje "Pripravnika" namjerava pozivnice poslati na adrese najpopularnijih američkih partijanerica Paris Hilton, Lindsay Lohan i Britney Spears. Partijanerska je celebrity trojka, čini se, posljednja slamka za koju se najpoznatiji nositelj tupea na svijetu namjerava uhvatiti kako bi spasio show od propadanja.

Gledanost njegova showa bila je toliko niska, da ju je NBC u svibnju ukinuo. No, u srpnju je televizijska kuća poslala priopćenje o tome kako se show ipak nastavlja, ali u celebrity izdanju. Osim toga, prema sklopljenom ugovoru, show je trebao biti sniman još godinu dana.

Prema riječima Donalda Trumpa, "svi žele biti u showu", kandidate je teško odabrati, a nekima su morali poslati i odbijenicu, te im reći da neće nastupiti. Na "Pripravniku", koji je s emitiranjem počeo 2004. godine, s Trumpom je radio isti čovjek koji je producirao "Survivor", Mark Burnett.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U svakoj epizodi "Pripravnika" Trump mora nekoga otpustiti, a suprotno dojmu kojega ostavlja na gledatelje dok to čini, Trump kaže kako mu je to najgori dio showa. U prvoj je emisiji Trump prvom kandidatu izbačenom iz showa spontano kazao "Otpušten si", a rečenica je postala zaštitnim sloganom showa i bila je izgovorena u svakoj epizodi, sve do posljednje, kada je Trump dobio priliku konačno reći "Dobio si posao".

Ako Trumpova ideja zaživi, bit će zanimljivo gledati tri gracije američke (trash) celebrity scene, budući da je Britney nedavno javno ismijala Lindsay Lohan, a Paris, koja se s posrnulom pjevačicom i bivšom suprugom Kevina Federlinea jedno vrijeme intenzivno družila, istoj sada, kako javljaju američki tabloidi, ne uzvraća telefonske pozive. Jetsetterici Paris Hilton Trumpov poziv bit će drugi takve prirode u posljednjih mjesec dana, budući da se šuška o njezinu gostovanju u sljedećoj sezoni američkog izdanja celebrity Big Brothera.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara