Britney otpustila menadžera i potvrdila brak

POP ZVIJEZDA Britney Spears u četvrtak je formalizirala svoju zajednicu s plesačem Kevinom Federlineom, a istodobno se razišla s menadžerom koji joj je vodio karijeru od njene 13. godine, objavila je glasnogovornica pjevačice.

"Papirnati dio poslova danas je gotov, završen. Sve je legalno", rekla je glasnogovornica Leslie Sloane za Reuters upitana ima li pjevačica sve dokumente potrebne za sklapanje braka.

22-godišnja Britney Spears i 26-godišnji Kevin Federline rekli su jedno drugome "da" na tajnoj ceremoniji vjenčanja u Los Angelesu prošlog mjeseca. People magazine je objavio ekskluzivne fotografije s tog vjenčanja, no konkurentski časopis US Weekly je posumnjao u vjerodostojnost priče pokazujući dokumente koji bi trebali dokazati da je cijela ceremonija lažna.

Spears je potvrdila da par još trebao upotpuniti dokumentaciju potrebnu za prijavu braka, budući da su po kalifornijskom zakonu to dužni učiniti u roku 90 dana od vjenčanja, ali je inzistirala na tome da je brak zaista stvaran. Za People magazin je rekla da su je savjetovali da pričeka s tim papirima dok ne sklopi predbračni ugovor.

U četvrtak je i dugogodišnji menadžer pjevačice Larry Rudolph objavio da se sa Britney Spears sporazumno dogovorio da više ne obnavlja menadžerski ugovor koji traje već devet godina. Rudolph je je otkrio Britney Spears još kao 13-godišnju djevojčicu i pomogao joj je izgraditi karijeru tijekom koje je postala jedna od najuspješnijih zvijezda posljednih godina koja je uspjela prodati 60 milijuna albuma. Ona je i prva pjevačica u povijesti Billboard ljestvice čija su tri albuma bila na prvom mjestu najboljih pop albuma.

Jednostavno smo shvatili da je to sve što zajedno možemo učiniti, dodao je sada već bivši menadžer Britney Spears.



Pročitajte više