Britney postaje nova Bond djevojka?

IZGLEDA da je Britney ozbiljno mislila kad je najavila svoj glumački angažman, naime strani mediji pišu kako bi se Britney mogla pojaviti kao glavna ženska glumica u novom nastavku filmskom serijala o Jamesu Bondu.

Kako javlja Daily Mirror, Britney je stupila u kontakt s Barbarom Broccoli, producenticom serijala o najpopularnijem filmskom špijunu - tajnom agentu 007.

Prema izvorima bliskim pop pjevačici, Barbari Broccoli sviđa se ideja da Britney bude slijedeća Bondova djevojka, te misli da bi bila "briljantna" u toj ulozi. S tim se vjerojatno ne bi složili filmski kritičari koji su žestoko popljuvali film "Crossroads", filmski debi Britney Spears.

Osim glavne uloge u propalom "Crossroads", Britney odigrala i kratku ulogu u zadnjoj TV reklami za Pepsi, zajedno s Beyonce, Pink i Enriqueom Iglesiasom.

No, čini se da se Britney ugledala na kolegice eyonce i Jennifer Lopez, koje se više-manje usporedno bave glumom i pjevanjem, pa je tako najavila i svoje daljnje usavršavanje glume.

"Želim se vrlo ozbiljno pozabaviti glumom, jer se mislim time intenzivno baviti slijedećih par godina" - izjavila je Britney u razgovoru za Daily Mirror.

Pročitajte više