Colin i Britney bebe u usporedbi sa slavnim filmskim pijancima

Colin i Britney bebe u usporedbi sa slavnim filmskim pijancima

NEOBUZDANI Irac ipak se ne može mjeriti u cugi s nekadašnjim filmskim zvijezdama koji pred kamerama nikada nisu pokazale koliko su popile prošle noći.

Anketa provedena sa 2.500 Engleza, koju je povodom kineske Godine majmuna organizirao lanac orijentalne prehrane Blue Dragon, pokazala je da su uz piće najviše mogli tulumariti Oliver Reed, Richard Harris i Richard Burton.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Šampion je svakako Reed koji je na jednoj fešti znao popiti i 100 krigli piva, a cuga ga je na kraju dokrajčila. Dok je uz Russella Crowea snimao čuveni "Gladijator" umro je od srčanog udara nakon što je u baru slistio tri litre ruma.

Dok je Burton svojevremeno snimao u Hrvatskoj novinari su se čudili koliko on sa suprugom Elizabet Taylor svakog dana popije litre votke i whiskya.

Anketirani su odabrali i slavne žene koje vole zaviriti u čašicu, a prvo mjesto nadmoćno je osvojila Britney Spears koja se nakon previše ispijenih koktela čak uspjela na brzinu i udati u Las Vegasu, a slijede je kolegica Christina Aguilera, milijunašica Paris Hilton i silikonska jetseterica Jordan.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara