Britney sinove namjerava vratiti velikom božićnom zabavom

SUD je problematičnoj zvijezdi odobrio molbu i dopustio joj da, unatoč tome što je skrbništvo nad sinovima pripalo njenom bivšem suprugu, Božić provede sa Seanom Prestonom i Jaydenom Jamesom. Kako bi djecu pridobila natrag, Britney im je odlučila prirediti spektakularnu božićnu zabavu koju su već počeli planirati preostali asistenti koji s njom i dalje žele imati posla.

Svaki od bivših supružnika isplanirao je vlastiti Božić, nadajući se da će ga provesti sa sinovima, no sud u Los Angelesu je uvažio molbu pjevačice, koja je time dobila prvu malu bitku u vraćanju trajnog skrbništva nad djecom. Izgubila ih je, podsjećamo, nakon što je sud procijenio da je trenutno nesposobna biti majkom, pa ih Britney smije viđati triput tjedno, i to isključivo pod stručnim nadzorom.

Osim borbe za skrbništvo, Britney muku muči s ostalim sudskim procesima u koje je upala zbog nesmotrene vožnje. Sud je i po tom pitanju pjevačici izišao u susret - dobila je rok od mjesec dana da skupi dokaze i dokaže kako nije prekršila silna prometna pravila, za što je i optužena.

"Britney ne usvaja kineske blizance"

U moru priča koje se ovih dana pojavljuju o problematičnoj pjevačici, najzanimljivija je svakako ona da uskoro planira posvojiti blizance iz Kine. Štoviše, neki američki portali objavili su i dokumente koji navodno dokazuju kako je već poduzela prve korake po tom pitanju, no njezin je glasnogovornik navode oštro demantirao. "To jednostavno nije istina. Britney je fokusirana na odgoj vlastitih sinova i u ovom trenutku nema namjeru posvajati djecu", rekao je.

D.K.

Pročitajte više