Britney Spears evakuirana zbog požara

NOVI požar u Malibuu opet je uzbunio holivudske zvijezde, a mnogi su glumci, pjevači i TV zvijezde evakuirani jer vatra prijeti njihovim raskošnim imanjima. Iako je na terenu više od 1700 vatrogasaca, jaki vjetrovi nose vatru na obližnje kuće pa je svoju rezidenciju morala napustiti i Britney Spears.

Više od 50 luksuznih vila uništeno je u destruktivnom požaru koji vlada Malibuom, a među njima je i imanje basista grupe Red Hot Chilli Peppers. Sklonište su morali potražiti Courtney Love, Minnie Driver, Matthew McConaughey i druge zvijezde, no "najveća vijest" je svakako da je sa svog imanja pobjegla i posrnula pjevačica Britney Spears, a sa sobom je, prenose američki mediji, ponijela tek osnovne stvari, među kojima su bili i antidepresivi.

Iako se požar smiruje, evakuiranim stanovnicima preporučeno je da još malo pričekaju prije nego se vrate u svoje domove jer opasnost još uvijek nije prošla. Guverner Kalifornije Arnold Schwarzenegger još je prošlog mjeseca, tijekom prvog velikog požara na tom području, proglasio izvanredno stanje.

D.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara