Britney Spears će u knjizi prosuti vitriol po bivšim ljubavima

Kao mete Britney Spears, koja je za ovaj književni pothvat potaknuta osjećajem "povrijeđenosti i ljutnje", se spominju njen bivši dugogodišnji dečko Justin Timberlake te bivši suprug Kevin Federline.

"Justin Timberlake će imati razloga da bude bijesan nakon ove knjige", navodi "Starov" izvor. Naime, Britney Spears upravo svog bivšeg dečka optužuje da ju je svojim ponašanjem natjerao da se okrene alkoholu i drogi, odnosno dovede na životnu stranputicu zbog koje je postala ruglo svjetskih medija.

"Timberlake je pred kraj njihove veze postao neugodan", nastavlja izvor i govori kako je za Britney govorio da je "debela", odnosno "mora smršaviti ukoliko želi s njim ponovno leći u krevet". Osim toga joj je samopouzdanje uništio i bezočnim laganjem po pitanju vlastite nevjere, odnosno veza s drugim ženama.

Britney je spremila streljivo i za bivšeg supruga, za kojeg tvrdi da ju nikada nije volio, nego ju je koristio kako bi se dočepao novca. Britney je navodno bila slomljena nakon što je shvatila što otac njezina dva sina zbilja osjeća prema njoj. A pred kraj veze je Federline koristio sve moguće psihološke trikove kako bi je "izludio".

Međutim, najveća senzacija u knjizi neće biti izlijevanje vitriola po bivšim izabranicima vlastitog srca, nego po onima koji su joj trebali biti najbliži - članovima vlastite obitelji. Tako Britney Spears planira ocrniti vlastitu majku Lynne, odnosno prišiti joj odgovornost za sve svoje probleme. 51-godišnja gospođa Spears je opisana kao beskrupulozna manipulatorica koja je radi zabavljačke karijere vlastite kćeri potpuno zanemarila njen odgoj i obrazovanje.

Vijesti o sadržaju knjige su, pak, ozbiljno zabrinule i Britneyenog 54-godišnjeg oca Jamieja, koji nije nimalo sretan zbog tretmana koji čeka njegovu, sada već bivšu suprugu. Lynne je, prema izvorima bliskim Britney Spears, "slomljena", a otac je upozorio "da će, ako se u knjizi okrene protiv obitelji, to žaliti do kraja svog života". Stari Spears je navodno rekao kako bilo kakve tvrdnje u budućoj knjizi njegove kćeri treba uzeti s priličnom rezervom, jer je od djetinjstva imala običaj "preuveličavati stvari".

D.A.
Foto: AFP

Pročitajte više