Madonna prionula na svoj "najhrabriji album dosad"

Unatoč činjenici da je posljednjim albumom "Confessions On A Dancefloor" vratila dance u modu, pa na tim temeljima može snimiti još nekoliko projekata, Madonna je za novi album odlučila radikalno promijeniti svoj glazbeni izričaj. Tome u prilog ide i informacija da će na zasad neimenovanom albumu raditi s Justinom Timberlakeom, Pharellom Williamsom i Timbalandom, dakle, udarnim američkim r'n'b i hip-hop producentima.

"Album neće biti čisti hip-hop, jer u njegovom stvaranju sudjeluje veliki broj producenata i svatko ostavlja vlastiti pečat. Mislim da je ovo njen najambiciozniji i najhrabriji projekt dosad", rekao je Timbaland, kojeg ovih dana "za rukav vuče" i Britney Spears, jer se njegovim potencijalnim hitovima želi vratiti u glazbenu industriju.

Podsjetimo, Madonna je u dvadesetak godina, koliko je prisutna na svjetskoj glazbenoj sceni, promijenila gotovo sve mainstream stilove, a projekt koji je svojevremeno najavljivan kao "najambiciozniji", album "American Life", postao je njezino najslabije prodavano diskografsko izdanje. Zanimljivo, iako se u posljednjih nekoliko godina trudi "biti Britanka", Madonna uopće ne pomišlja na europske producente te se zbog priprema albuma redovito vraća u SAD na nekoliko mjeseci.

D.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara