Britney vozila auto sa sinom u krilu

POP PRINCEZA Britney Spears ne prestaje šokirati javnost novim skandalima. Luckasta pjevačica nije se opametila ni kao mlada majka pa je sina Prestona izložila smrtnoj opasnosti vozeći ga u krilu po prometnoj autocesti Pacific Coast u Malibuu.

Mlada je majka napadnuta od američkih medija jer je ulovljena na zakrčenoj autocesti kako svog sina drži u krilu, umjesto u sjedalici, što je zakonom zabranjeno.

Britney je još više pridonijela ljutnji mjerodavnih vlasti, jer je izgledala prilično sretno i mirno, niti malo se ne uzbuđujući zbog moguće opasnosti.

Za vrijeme vožnje pored nje je "mrtav hladan" sjedio njen tjelohranitelj koji je nije ni upozorio na opasnost i preuzeo njeno mjesto za volanom.

Nakon fotografija koje su preplavile tisak, Britney je napala paparazze koji su sliku snimili u ponedjeljak, navodeći kako je bila prestrašena, te da nije imala vremena sina staviti u sjedalicu.

Agencija X17, koja je specijalizirana za slike slavnih, brani se navodeći kako su slike snimljene u mirnom kontekstu, bez ikakvog agresivnog ponašanja. 

Pročitajte više