Brooke Shields piše autobiografiju kao odgovor na Agassijevu

OSIM što je priznao da je neposredno prije osvajanja Roland Garrosa, 1998. godine,  uživao u šmrkanju metamfetamina, poznatog i kao "speed" te da je u istom periodu nadležnim teniskim institucijama lagao o svojim drogeraškim navikama, Andre Agassi u svojoj je autobiografiji otkrio sočne detalje iz bivšeg braka s glumicom Brooke Shields.

Iako je njegova knjiga "Open: An Autobiography", izašla prije pola godine, bivša supruga tenisača tek je sada izrazila svoju ljutnju zbog njegovih izjava u knjizi. Ogorčena zbog izmišljotina o njihovu braku, Brooke je odlučila napisati svoju autobiografiju i objaviti pravu istinu.

"Ne razumijem zašto je uopće napisao tu knjigu. Nadam se da je dobio reakciju koju je htio"

"Ne razumijem zašto je uopće napisao tu knjigu. Nadam se da je dobio reakciju koju je htio", rekla je glumica koja tvrdi da je, za vrijeme dok je Agassi pisao autobiografiju, morala sjediti pokraj njega i čitati što piše. "Zašto sam to uopće čitala tada ako nije promijenio ono što sam htjela? Nisam mu dala svoje odobrenje jer ništa nije bilo tako kako piše", tvrdi razočarana Brooke.

Pročitajte više