Bugarske striptizete u showu "To sam ja"

UKUĆANI koji sudjeluju u reality showu "To sam ja" bili su neugodno iznenađeni kada su im moderatori poručili da moraju iz kuće izbaciti dvije najmanje zanimljive djevojke, jer će umjesto njih doći dvije zanimljivije ženske osobe.

Kandidati su zatim glasali u tajnosti, a najviše glasova dobile se Srpkinja Dijana i Makedonka Jana, koje su se istog trenutka počele spremati za izlazak iz kuće.

Istovremeno, u kuću su ušle dvije nove kandidatkinje s kojima nitko od ukućana nije mogao komunicirati jer su se samo smješkale i kimale glavama. Muški dio ekipe već tada je bio oduševljen djevojkama.

Zatim je uslijedilo još veće iznenađenje za ukućane. U jednom trenutku krenula je glazba, a dvije novopridošle djevojke skinule su kapute te polugole počele izazovno plesati.

Dečki su poludjeli, a prvi se ubacio u igru Miro, potom Edis, pa Dragi i Admir, dok je Edin ostao po strani vjerujući da je tu nešto sumnjivo.

Dečki su se također počeli skidati, te se trudili biti što bliže polugolim djevojkama koje su ih izazivale.

Kad su se kandidati već poprilično uzbudili, a djevojke su ih ljutito promatrale sa strane, moderatori su im javili da je sve ovo šala, te da su djevojke plesačice iz Bugarske, koje neće ostati u kući.

Dijana i Jana tako će ipak ostati u kući, no nakon odlaska seksipilnih Bugarki uslijedila je svađa.

Dijana je odmah napala Miru zbog prebliskog susreta s "nepoznatim kurvetinama", a svađa je prešla i na sve ostale ukućane koji su imali opaku raspravu oko toga tko je nominirao i zašto baš te dvije ukućanke.

Prije nego što su im došle gošće ukućani su raspravljali o homoseksualnosti, a svi su se složili kako nemaju ništa protiv toga.

Pročitajte više