Busheva kćer uskoro na naslovnici Hustlera?

VLASNIK porno časopisa Hustler, Larry Flynt, ponudio je milijun dolara za snimku gole Barbare Bush, kćerke američkog predsjednika Georgea W. Busha.

Barbara Bush je, ako je vjerovati glasinama, u svojoj 21-oj godini gola snimljena na jednom razuzdanom studentskom tulumu, koji se održao za vrijeme njezinog studiranja na prestižnom američkom sveučilištu Yale, javlja New York Post.

Flyntovi "novinari" navodno se o snimci gole Barbare Bush već raspituju među studentima s Yale-a, ali rezultata zasad još nema, zbog čega je Larry Flynt ponudio nagradu od milijun dolara za spornu snimku.

U razgovoru na New York Post, Flynt je izjavio: "Definitivno smo čuli za tu snimku i tražimo ju. Nismo našli ništa konkretno - zasad."

"Ipak, gdje ima dima ima i vatre, tako da još uvijek tražimo. Ta snimka vrijedi mnogo novaca, čak i ako je loše kvalitete, bitno je samo potvrditi da se zaista radi o Barbari Bush." - dodao je Larry Flynt.

Barbara Bush nije jedina u obitelji Bush s burnom prošlošću, naime i njezina sestra blizanka Jenna poznata je po opijanju i razuzdanom ponašanju na studentskim tulumima, o čemu svjedoči i donja fotografija.

Pročitajte više