Čakovčanin koji je dobio 1.4 milijuna kuna na jackpotu: "Zet je uplatio umjesto mene"

Foto: Press

IZ HRVATSKE LUTRIJE su izvijestili da je sretni dobitnik petice na Eurojackpotu, u iznosu od 1.4 milijuna kuna, podigao svoj dobitak.

"U petak osvojio, subotu proveo provjeravajući, u ponedjeljak telefonski još jednom provjerio, a danas stigao kod vas", rekao je dobitnik.

Sretni igrač iz Čakovca na blagajnu je stigao u pratnji članova svoje obitelji, a kaže da je od njih četvero (koliko ih je došlo) čak troje uplatilo za isto kolo. "Ovog puta se sreća osmjehnula meni, no moji kažu da je sad red na nekom od njih.

Uvijek uplatim jednu kombinaciju jer nekako mislim da samo jedna i treba. Ako imaš sreće, naravno. Ovog puta je umjesto mene uplatio zet i nakon što je na internetu vidio da je osvojen dobitak u Čakovcu, išao je provjeriti brojeve", rekao je dobitnik.

"Dobar je osjećaj"

"Kad smo se vidjeli, samo mi je uspio prišapnuti 'Osvojio si'", dodao je i priznao kako je sa zetom još jednom provjerio brojeve koje je odigrao, a s ukućanima još nekoliko puta tijekom subote.

Morali smo biti sigurni da je to to, jer što ako dođemo na blagajnu pa ispadne da sam nešto krivo vidio i da nisam dobio?" dodao je Čakovčanin.

Sretna obitelj kaže kako zasad nema velikih planova što će s iznosom. "Svi imamo poslove i nastavljamo raditi kao i do sada, ali dobar je osjećaj znati da je određena sigurnost i na računu. I dalje ćemo igrati, već smo uplatili za novo kolo, no bez velikih očekivanja. Ako se dogodi još jednom, morat ćemo opet u Zagreb", zaključio je. 

Pročitajte više