Cameron Diaz najbolje plaćena hollywoodska glumica

JULIA ROBERTS svojim honorarima od 20 milijuna dolara po filmu smatrana je najbogatijom ženskom filmskom zvijezdom dok se nije otkrilo da ju je nadmašila plavokosa Cameron.

Glumica koju su proslavili dva nastavka filma "Charlies Angels" čak je ušla u Guinessovu knjigu rekorda jer je u sezoni 2001/2002 zaradila preko 40 milijuna dolara, a tek je očekuje i dodatna zarada od postotka zadnjih "Anđela".

Američki poslovni magazin "Forbes" iza nje je posložio Jeniffer Lopez sa zarađenih 40 milijuna, Sandru Bullock sa 32 i Lisu Kudrow iz TV "Prijatelja" sa 30 milijuna.

Čudno je da se na toj listi negdje izgubila hollywoodska kraljica Julia Roberts koja je 2001 godine pokupila za "Mexican" 20, za "American Sweetheart" 15 i "Oceans 11" 10 milijuna dolara.

Istina je da se iduće godine zeznula honorarom od samo 250,000 dolara nastupom u "Confesions Of Dangerous Mind" koji je režirao njen prijatelj George Clooney pa su se nadali velikom procentu od zarade filma koji nije baš najbolje prošao.

Da je ipak glavna u metropoli filma Julia je pokazala svojim posljednjim filmom "Mona Lisa Smile" za koji je primila 25 milijuna dolara.

Pročitajte više