Camilla pozirala s 1000 plišanih medvjedića, povod fotografije oduševio ljude

Foto: Instagram

BUCKINGHAMSKA palača objavila je fotografiju Camille, supruge kralja Charlesa III. koja je pozirala s tisuću plišanih medvjedića.

Riječ je o medvjedićima koje su ožalošćeni Britanci ostavljali na mjestima gdje se kraljici Elizabeti II. odavala počast nakon njezine smrti. Poslije žalovanja objavljeno je da su sve igračke brižno prikupljene i temeljito očišćene kako bi ih podijelili potrebitoj djeci, prenosi Entertainment Tonight.

Nakon objave fotografije na kojoj Camilla pozira s plišancima, ljudi su u komentarima pohvalili odluku Palače da se medvjedići poklone djeci.

"Ovo je odlična ideja, razveselit ćete puno djece", "Super. Baš me zanimalo što će se dogoditi s ovim medvjedićima. Dobra ideja", "Prekrasno", samo su neki od komentara.

Kraljica Elizabeta II. svojedobno snimila video s medvjedićem

Također, kraljica Elizabeta je uoči proslave svog platinastog jubileja raznježila građane videospotom u kojem je prikazano kako je u palači ugostila medvjedića Paddingtona. "Hvala ti što si me primila. Nadam se da ćeš imati divan platinasti jubilej," rekao joj je medo. Kraljica zatim pita Paddingtona želi li čaj, a on kaže: "Oh, da, molim te."

Maleni, uvijek pristojni medvjedić, postao je tako svojevrsni britanski simbol.

Pročitajte više