Čarobna večer na Farmi: Krijes, lampioni i božićne pjesme

Foto: Nova TV

FARMERI su sudjelovali u trećoj igri u kojoj se birao najsnažniji farmer, a kao takav pokazao se umirovljeni vojnik Nedjeljko, a s njim su u konkurenciji bili Josip i Matija. Natjecali su se u dvije kategorije, cijepanje drva i mjerenje stajanja s dva hampera puna vode. Farmeri su se posebno razveselili Mariju Mlinariću, pobjedniku druge sezone Farme koji osim što ih je bodrio u natjecanju, podijelio je s njima i neka svoja iskustva te im dao pokoji savjet.

„Moj savjet farmerima je da budu ono što jesu i da uživaju u posljednjim danima ovdje jer će im biti žao kad odu“, poručio im je Mario.

Osim Marija, farmere su posjetili lovci koji se bave kuhanjem specijaliteta, a farmerima su otkrili neke tajne slasnog gulaša.

Večernje trenutke farmeri su proveli uz krijes i puštanje lampiona za sreću. 

„Vatra nam je bila jedna od bitnih pokretača farme rekao bih, i ima nešto magično u njoj. Zapjevale su se božićne pjesme, mi smo ovdje na kraju tri mjeseca živjeli, prolazili i lijepe i loše trenutke, ali mislim da ćemo svi zaboraviti te loše trenutke.“ kazao je Ivan.

Finalisti farme Anna, Blaženka, Ivan i Ivica osim što su sudjelovali u aktivnostima, dan su proveli u pripremama za duel.

„Ja bih voljela da mi uđemo u arenu opušteno kao što smo sada opušteni i da se smijemo ko konji!“ rekla je Blaženka koja se požalila Aldu i Anamariji kako će u areni imati žestokog protivnika Ivicu, koji dosta stvari već zna, a koje ona mora učiti.

„Glava mi je ogromna od informacija, ne znam jesam li išta zapamtila! Ivica je stalno čitao, tako da on sad ponavlja, dok ja moram učiti. Drugo, on je imao životinje, on zna o njima dosta, on je lovac“ kazala im je Blaženka.

Pročitajte više