CD grupe "Jemini" za plašenje mački

NAKON što je engleski duo na Eurosongu ostao na "O point" našlo se onih koji su ovo poniženje za pop glazbu s Otoka pretvorili u crni humor.

Predlaže se obavezno kupovanje CDa koji može poslužiti u brojne korisne svrhe.

Preporuča se da se koristi kao frisbee koji treba pokušati baciti što dalje, po mogućnosti do Turske, pobjednice Eurosonga.

Djevojke CD moraju obavezno nositi u torbici jer im njegova sjajna pozadina može služiti umjesto ogledala, a domaćicama će njegov okrugli oblik odlično poslužiti kada od domaćeg tijesta prave kekse ili male torte.

CD će se ipak najbolje iskoristiti ako se glazba s njega pusti "do daske" kod otvorenog prozora što će sigurno otjerati sve mačke iz susjedstva koje su krenule u vaš vrt.

Ima nekih koji su ovu "sramotu" na Eurosongu shvatili preozbiljno pa se bave teorijama da za englesku pjesmu nitko nije htio glasati zbog rata u Iraku, a obavezne mućke o međusobnoj podjeli bodova skandinavskih zemalja i Islanda čak objašnjavaju "izdavanjem dozvola za lov na kitove".

Gemma, u mini haljinici od 15.000 funti,i njen partner Chris pokušali su pred 200 milijuna gledatelja oponašati čuveni prizor kada je Justin Timberlake pipkao na pozornici legendarnu guzu Kylie Minogue, ali ni to im nije pomoglo.

Domovina Beatlesa, Rolling Stonesa, Davida Bowiea i Robbiea Williamsa ne bi trebala žaliti što na glazbenoj paradi kiča i loših pjesmica nije osvojila ni bod, jer čak ni prijašnji pobjednici tog preživjelog spektakla, s izuzetkom grupe "Abba", nikada nisu postali poznate svjetske zvijezde.

Imena slavljenice iz Turske mnogi se već danas više ne mogu prisjetiti.

Pročitajte više