Ceca Ražnatović napila sudionike srpske Farme

PJEVAČI Ceca Ražnatović i Aca Lukas te plivač Milorad Čavić gostovali su u srpskoj inačici reality showa Farma povodom otvaranja kafića "Štala". Ceca je izgladnjelim farmerima donijela darove među kojima se našla i boca domaće rakije od koje su srpske poznate osobe povraćale, padale i pričale gluposti.

Najgore je prošao reper Igor Lazić Niggor koji je zbog desetak čašica rakije gotovo izgubio svijest. Novinara Aleksandra Jovanovića Cecina je rakija nagnala i da zapali prvu cigaretu nakon petnaest godina te da viče: "Oprosti mama, nisam pijan, ovo je samo showbiznis".

Marina Perazić ovoga puta nije bila najglasnija

Veliku pozornost farmera privukao je i najbolji srpski plivač Milorada Čavić. To što je Čavić u vezi s odbojkaškom reprezentativkom Ivanom Đerisilo, nije im bila prepreka da ga pokušaju spojiti sa 25-godišnjom manekenkom Oljom Crnogorac. "Znam da je većina djevojaka zainteresirana za mog Mikija, ali ne smeta mi to, niti bilo koju od njih gledam kao konkurenciju", izjavila je Ivana za Alo!.

Iako je do sada Marina Perazić u srpskoj, kao i u hrvatskoj Farmi bila u centru svađa i neslaganja, u večeri kojom je vladala Cecina rakija ipak nije nadmašila razuzdano ponašanje ostalih farmera. Kao što je ljutila farmere u drugoj sezoni hrvatske inačice reality showa, Perazićka je zbog glasnog hrkanja već prvi tjedan naljutila i pojedince u srpskoj Farmi.

Pročitajte više