Četverogodišnja kći Kate Moss nosi umetke u kosi

U nedavnom intervjuu za časopis Vogue Kate Moss opisala je odnos sa svojom četverogodišnjom kćeri Lilom Grace, koja ju, po riječima poznate manekenke, neprestano oponaša. "Kad smo radili kampanju za Versace, mnogo je mojih kolegica na snimanje ponijelo djecu, pa sam ja dovela Lilu Grace. Moda joj se toliko svidjela da otad ne prestaje pričati o torbicama i cipelama", rekla je Moss časopisu Vogue.

No, ono što je zgrozilo svjetsku javnost izjava je da je svoju kćer nedavno odvela frizeru, gdje su joj ugradili ekstenzije. "Počela me pilati s umecima kad je vidjela Donatellu Versace, pa sam je odvela frizeru i riješila to. Sad ima plavu kosu do struka, baš poput njezine omiljene dizajnerice", rekla je Kate.

Moss i Lila Grace svaku večer, prije spavanja, izvade nekoliko odjevnih kombinacija na krevet, te pomno biraju što će sutradan odjenuti. "Prvo se savjetujemo, a onda Lila padne u modnu krizu i ne zna što bi sutradan odjenula. Ne sluša moje savjete, već mi govori kako je ona šefica u garderobi", rekla je Moss o svom odnosu s kćeri. Mala šefica, a tek su joj četiri godine.

D.K.

Pročitajte više