Kate Moss i Pete Doherty zajedno na odvikavanju

Par je prije nekoliko dana otišao u bolnicu Capio Nightingale u sjeverozapadnom Londonu, a, iako se oko njih pri samom ulasku stvorila velika gužva, prijavili su se pod lažnim imenima. Moss je izjavila kako je došla prvenstveno zbog svog dugogodišnjeg dečka, no priznala je da nije sigurna koliko će i sama moći izdržati bez narkotika, pa će i ona sudjelovati u odvikavanju.

Doherty je, zbog iznimno lošeg psihičkog i fizičkog stanja, zadržan u bolnici, dok će Kate Capio Nightingale posjećivati svakodnevno kako bi sudjelovala na razgovorima s psihijatrima, što zbog podrške dečku, što zbog vlastitog izliječenja. Spomenutu bolnicu odabrali su jer je vrlo diskretna i u njoj su se uspješno liječile brojne osobe iz britanskog javnog života, no paparazzi tabloida The Sun ipak su uspjeli uhvatiti par kako nimalo sretnih izraza lica napušta bolnicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Asistent Kate Moss donio je u bolnicu laptop i namirnice, pa je očito da će Doherty tamo morati ostati duže vrijeme. Naime, u britanskim medijima pojavila se informacija kako mu je zdravlje zbog dugogodišnjeg drogiranja ozbiljno narušeno, te da mu je jetra u velikoj opasnosti, ako dalje nastavi konzumirati narkotike i alkohol.

D.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara