Charlie Sheen se pridružuje supruzi na rehabilitaciji?

CHARLIEJA SHEENA nitko ne tjera na rehabilitaciju, bar tako tvrdi njegov glasnogovornik koji ovih dana po medijima opovrgava glasine kako su se glumčevi bližnji okupili u namjeri da ga nagovore da potraži pomoć u liječenju od alkoholizma.

"Charlie poriče problem i trebao bi na liječenje"

Neimenovani izvor rekao je za People magazin kako Charlie poriče stvarni problem te da ga njemu bliski ljudi nagovaraju da se prijavi u rehabilitacijsku kliniku. Glumčev je glasnogovornik demantirao takve priče. "Charlie ne ide na rehabilitaciju. Tko mu je to predložio? Nitko", izjavio je glasnogovornik glumca za US Weekly.

Ako su glasine ipak istinite, glumac će se pridružiti svojoj supruzi Brooke Mueller koja je nedavno završila u bolnici The Canyon u Malibuu, gdje se liječi od ovisnosti o alkoholu.

Izgleda da su i Charlie i Brooke bili pijani tijekom božićne svađe


Taj nedavni događaj baca novo svjetlo na žestoku obiteljsku svađu koja se dogodila krajem prošle godine, te se čini kako je par ipak bio pijan kada se obračunao noževima na Božić. Naime, glumac je cijelo vrijeme tvrdio kako je Brooke bila pijana, a ako se to i dokaže, optužnica protiv njega bi mogla biti odbačena kao neosnovana.

Podsjetimo, Charlie se navodno posvađao sa svojom suprugom te joj prijetio nožem, zbog čega je Božić proveo u pritvoru. Pušten je uz jamčevinu i mora ići na satove kontrole bijesa. Ovo nije prvi put da je Sheen upotrijebio oružje u svađi. Prije 20 godina slučajno je nastrijelio svoju tadašnju zaručnicu Kelly Preston.

Pročitajte više