Christina Aguilera: Da mi je još jedna divlja noć...

HVALJENA američka pjevačica napokon je priznala da sa suprugom Jordanom Bratmanom očekuje prvo dijete, koje bi na svijet trebalo doći za tri mjeseca. Unatoč obiteljskom i poslovnom uspjehu, Aguilera je za časopis Glamour izjavila kako žali za danima kad je mogla činiti što želi, bez većih posljedica: "Nekad mi dođe da odem u klub i divljam, no znam da su ta vremena za mene prošla".

26-godišnja Christina Aguilera priznala je da se, poput mnogih svojih kolegica, na početku karijere družila s ljudima koji su je vrlo lako mogli odvesti na krivi put. "Kad sam imala 21 godinu, stalno sam bila oko droge i alkohola, ali sam se trudila ne postati jedna od onih koji se bavi takvim stvarima. Na sreću, uvijek sam se držala svoje granice. Imala sam plan i slijepo sam ga slijedila pa nisam, kao neki, počela uništavati život do neslućenih razmjera", rekla je Aguilera, očito misleći na kolegicu Britney s kojom se družila u tinejdžerskim danima.

Ranije ove godine prekinula je svjetsku turneju zbog trudnoće, koja ju je, kaže, potpuno promijenila. Prioritet joj je postalo majčinstvo, a izlaske je zamijenila večerama sa suprugom. Ipak, Christina kaže da joj ponekad nedostaje neopterećeni život kojeg je vodila do braka: "Da mi je još jedna divlja noć... Nekad pomislim na noćne klubove i zabavu do sitnih jutarnjih sati, no odmah se sjetim i glavobolje koja uslijedi dan poslije. To mi ne treba u životu, imam pametnijeg posla".

Aguilera kaže kako trudnoću mjesecima nije htjela priznati jer je znala da će to novinarima postati jedino zanimljivo pitanje, a, kaže, mnogo joj se stvari događa na poslovnom planu. "Znam da pričam uvijek isto, ali moj privatni život mi je svet i ne želim ga razvlačiti po medijima. Uostalom, tabloidi uvijek nešto izmišljaju htjela  to ili ne. Jordan i ja uživamo u svakom trenutku i ne želimo ga dijeliti s javnosti", zaključuje Christina.

D.K.

Pročitajte više