Čitač s usana otkrio što je princ Harry na Charlesovoj krunidbi rekao čovjeku do sebe

Foto: Profimedia

Princ Harry na krunidbi kralja Charlesa sjedio je do Jacka Brooksbanka, supruga princeze Eugenie, a mnogi koji su pratili ovaj događaj mogli su primijetiti da Harry nešto šapuće čovjeku do sebe.

Sada je otkriveno o čemu je Harry pričao sa suprugom svoje rođakinje. Prema tvrdnjama Jeremyja Freemana, koji je analizirao razgovor, Harry je kazao situacija nije idealna.

"Dosta mi je načina na koji se ponašaju prema meni. To nije idealna situacija", kazao je princ. Brooksbank mu je poručio: "Ako mogu učiniti da se osjećaš bolje, mogu ti pomoći. Nije to miran život, zar ne?" dodao je.

Čitači s usana ranije su primijetili kako je Harry Brooksbanku rekao da mora ići na let, što se na kraju ispostavilo točnim jer je princ Harry vrlo brzo napustio ceremoniju i vratio se u Kaliforniju.

Princ Harry je bio pozvan na svečani ručak u Buckinghamskoj palači nakon krunidbe, ali se tamo nije pojavio. Nakon krunidbe odmah je otputovao u Kaliforniju na sinov rođendan. Podsjećamo, na ceremoniji nije bila Meghan Markle koja je ostala u Kaliforniji s njihovom djecom, Lilibet Dianom i Archiejem koji je tog dana slavio četvrti rođendan.

Pročitajte više