Član osiguranja 50 Centa napao fotografe

JEDAN od članova osiguranja repera 50 Centa uhićen je jučer jer je napao nekoliko pripadnika sedme sile ispred hotela u Kopenhagenu, gdje je glazbenik odsjeo. "Uhićen je muškarac koji je optužen za napad na dva fotografa. Nećemo objavljivati ime uhićenog, no mogu potvrditi da radi za 50 Centa", izjavio je Michael Klausen, glasnogovornik tamošnje policije.

Nikoloj Vraa, jedan od napadnutih fotografa, izjavio je da se bojao za svoj život. Čekali su da se glazbenik pojavi ispred hotela u kojem je odsjeo, no tada se pojavio njegov zaštitar i rekao okupljenim novinarima da odu.

"Nakon što je to rekao, tjelohranitelj me uhvatio za vrat i pokušao zadaviti. Nisam mogao disati. Uzeo mi je fotoaparat i izbrisao snimljeni materijal", ispričao je fotograf za američke medije. Potom je osiguranje hotela ispred kojeg su bili izašlo van te reklo fotografima neka pozovu policiju.

"Tjelohranitelj je na kraju uhićen, a osim mene, napao je još dvoje ljudi. Iz policije su mi otkrili da će biti optužen za napad, prijetnju i krađu", izjavio je napadnuti fotograf Vraa.

Pročitajte više