Clinton fotografijom sa zabave podržala Sannu Marin i poručila joj: Samo pleši

Foto: Twitter

HILLARY CLINTON javno je podržala finsku premijerku Sannu Marin, koja je snimljena na tulumu kako pleše i repa.

Clinton se u svom tvitu pozvala na Ann Richards, koja je bila guvernerka savezne države Texas od 1991. do 1995. Inače, Richards je bila prva žena na tom položaju.

"Kao što je rekla Ann Richards, 'Ginger Rogers je napravila sve što i Fred Astaire. Samo je ona to napravila unatraške, i u štiklama'. Ovo sam ja u Cartageni, gdje sam došla na sastanak kao državna tajnica Sjedinjenih Država. Samo pleši", poručila je Clinton Sanni Marin u svojoj objavi.

Američka se političarka tako pridružila brojnim ženama, prvenstveno Finkinjama, koje su u znak podrške na društvenim mrežama dijelile vlastite snimke na kojima partijaju.

Bila je negativna na testu za droge

Podsjetimo, Sanna Marin našla se u centru skandala zbog snimke na kojoj se zabavlja u društvu, a na kojoj su vidljive i čaše s alkoholom. Finska oporba i pojedini članovi parlamenta zatražili su od nje da se testira na droge, što je i učinila, a na testu je bila negativna.

Skandal se nastavio kad se pojavila nova snimka finske premijerke kako pleše s pjevačem Olavijem Uusivirtom.

I dok su neki oduševljeni ponašanjem premijerke i smatraju kako je pravo osvježenje, drugi misle da njezino ponašanje nije primjereno za političarku.

Pročitajte više