CNN (slučajno?) zamijenio Osamu s Obamom

CNN službeno tvrdi da je riječ o "tipografskoj pogrešci", a Tonny Vieto, senatorov tajnik za tisak se nešto kasnije zahvalio blogerima i političkim aktivistima koji su zapazili tu pogrešku te o njemu izvijestile Obamin stožer.

Dio blogera, pak, vjeruje kako možda u pitanju nije nikakva slučajnost, s obzirom da je CNN 1990-ih uživao nadimak "Clinton News Network" ("Clintonova mreža vijesti"), te da se u njenim redovima nalaze brojni štovatelji lika i djela bivšeg predsjednika čija supruga Hillary namjerava 2008. godine naslijediti Busha u Bijeloj kući.

Trenutno najozbiljniju prepreku bivšoj Prvoj dami na povratku u Bijelu kuću predstavlja upravo karizmatični Barack Obama, koji se u samo nekoliko mjeseci izdigao u najvećeg demokratskog favorita u predsjedničkoj utrci.

Gospođa Clinton, koja je počela odrađivati svoj drugi mandat demokratske senatorice iz države New York je, pak, nedavno dala opsežan i još uvijek neobjavljen intervju "New York Timesu" gdje je, navodno, predvidjela kako će se Obamina kampanja "raspasti poput balona od sapunice" čim birači vide koliko je 43-godišnji crni senator zapravo neiskusan u državničkim pitanjima.

D.A.

Pročitajte više