Colin Farrell smotao i Angelinu Jolie

IAKO je seksi glumica nedavno zbog njega napustila hotel u Maroku, u Londonu je podlegla irskom šarmu i tabloidi tvrde da je "kemija proradila".

Prilikom zajedničkog snimanja filma o Aleksandru Velikom u Marakešu Colin se svake noći opijao i u gaćama šetao hotelskim hodnicima pa se Angelina prepala da ga u takvom stanju ne bi vidio i njen mali posvojeni sin Madox.

Zbrisala je iz tog hotela iz kojeg su kasnije nogirali i Farrella, a njih dvoje iznenada su se sreli u Londonu na veliku radost tabloida "Sun" koji ih je pratio u stopu.

Njih dvoje trebali su se s redateljem Oliverom Stoneom naći na piću u otmjenom lokalu "Annabelle" u kojeg Colina nisu pustili u trapericama.

On se na brzinu presvukao, ušao i pozvao Angelinu na tulumarenje u disco "Elysium". Tamo ju je dočekao s rashlađenim šampanjcem i ludo su se zabavljali cijelu noć. U 4 ujutro ona ga je pozvala u svoju hotelsku sobu "na kavu".

Jolie je nakon rastave izjavila kako joj manjka seks, ali joj ne trebaju stalne veze, pa se zavodnik Colin koji je na brzinu već "sredio" i Britney Spears tu našao kao naručen.

Pročitajte više