Colin Farrell o svom paklu droge i alkohola

SVE POPULARNIJI glumac i zavodnik još je jedna od hollywoodskih zvijezda koja je odlučila sama otkriti tajne iz svoje prošlosti prije nego što ih saznaju tabloidi.

27-godišnji Irac priznao je kako se 90-te godine opijao žesticom, vinom i pivom, pušio travu, uzimao ecstasy i koku što ga je vodilo u samouništenje. Otišao je kod psihijatra koji mu je objanio da nije čudo da je zbog toliko alkohola i droge stalno u depresiji i kako s tim stvarima pod hitno mora prekinuti.

Colin je u to vrijeme bio strašno razočaran što nije upao u popularnu grupu "Boyzone" pa je snimao oglase za donje rublje kako bi imao love za raskalašeni život. S vremenom se smirio, stigla je slava i bogatstvo, a nedavno mu je bivša djevojka Kim Bordenave rodila sina što je komentirao izjavom "da voli djecu, ali ne zna kako će se klinac uklopiti u ludilo njegovog sadašnjeg života".

Priznao je da mu zbog brojnih obožavateljica koje mu se nameću seks uopće nije neki izazov i dodao kako je prava istina da zarađuje previše love.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara