Courtney Love o obitelji Kurta Cobaina: Dosta mi je uzdržavanja njihovih lijenih guzica

KONTROVERZNA udovica Kurta Cobaina, Courtney Love, u intervjuu za Spin magazine odlučila je progovoriti o razmaženoj kćerki Frances Bean, nad kojom je nedavno izgubila skrbništvo i dobila zabranu prilaska, te obitelji pokojnog supruga koju godinama uzdržava. Naime, umorna od napada medija, koji je optužuju za zapostavljanje kćeri, ljutita Courtney poručila je Kurtovoj majci i njezinoj sestri da više neće uzdržavati njihove lijene guzice.

"Prokleti O'Connorsi žele čekove, a ja uzdržavam njihove lijene guzice. Dosta mi je toga više", izjavila je pjevačica koja je izazvala mnoge komentare na račun svog najnovijeg albuma "Nobody's Daughter". "Jednom mi je zla Francis prišla i pitala me što ako moj album ne postigne uspjeh. Nasmijala sam se i rekla joj da me to ne brine jer je rađen s puno ljubavi i puno truda sam uložila kako bi se i drugima svidio", priznaje Courtney.

Također, udovica glazbene legende progovorila je i o raznim tvrdnjama koje govore da je Courtney velika ovisnica i ljubiteljica droge i alkohola. "Ne uzimam ništa što mi nije propisao doktor. Kokain, narkotici - to se sve svodi na samoubojstvo, a ja nisam suicidalna", tvrdi kontroverzna pjevačica.

Pročitajte više