Cro-a-porter prikuplja sredstva za Zakladu Ane Rukavine

U subotu ujutro u prodaju su po prvi put krenule ulaznice za ovosezonski Cro-a-porter, koji će se održati od 18. do 21. travnja u Paviljonu 2 Zagrebačkog velesajma. Prihod od prodaje maksimalno 100 ulaznica po cijeni od 100 kuna za jedan dan događanja prema izboru kupca - donatora, te maksimalno 100 studentskih propusnica po cijeni od 150 kn za sva četiri dana događanja bit će u cijelosti doniran Zakladi Ane Rukavine.

Uz prodaju ulaznica i propusnica, svaki će dizajner koji sudjeluje na Cro-a-porteru dobrovoljno odabrati jedan model iz kolekcije i novac od njegove prodaje također donirati u dobrotvorne svrhe. "Iznimno sam sretan što su se i sami dizajneri dobrovoljno odazvali ovoj akciji i odlučili u njoj sudjelovati na sebi svojstven način, kroz modu, odnosno prodajom jednog modela iz svoje kolekcije i doniranjem novca od prodaje modela Zakladi“, rekao je Viktor Drago, umjetnički direktor i glavni producent ove modne manifestacije.

Inače, na devetom Cro-a-porteru, predstavit će se najveće domaće dizajnerske zvijezde, između ostalih, Amarie, Boris Pavlin, Budoir, Leonarda Boban, Linea Exclusive, Matija Vuica i drugi, a u sklopu programa PLATFORM@ posjetitelji će moći vidjeti radove mladih dizajnera koji po prvi put izlažu na ovom modnom tjednu.

D.K.
Foto: G.P.

Pročitajte više