Damir Kedžo: Konačno sam odlučio hoću li se prijaviti na Doru

Foto: Instagram

DAMIR KEDŽO otkrio je da je donio konačnu odluku i da se neće prijaviti na novo izdanje Dore, hrvatskog izbora za pjesmu Eurovizije, koje bi se trebalo održati u veljači.

"Jedini razlog zbog kojeg sam se prijavio na Doru bio je taj što sam čuo pjesmu u koju sto posto vjerujem i za koju sam smatrao da bi bila izvrsna predstavnica Hrvatske na Eurosongu. S moje strane suludo je očekivati i nisam razmišljao o prijavljivanju, a i nemam pjesmu u koju bih vjerovao tako i da je vidim na tom stageu, tako da ništa od mene po tom pitanju", rekao je u intervjuu za InMagazin.

Nakon otkazivanja ovogodišnjeg Eurosonga, Damir Kedžo ostao je bez prilike da predstavlja Hrvatsku na tom natjecanju s pjesmom Divlji vjetre, međutim, HRT je odlučio kako će za narednu godinu ponovno organizirati Doru te da Kedžo neće biti ponovno poslan s drugom pjesmom, kao što su sa svojim izvođačima učinile neke druge države.

Kedžo je progovorio i o svojoj borbi s koronavirusom, koji je prebolio sredinom listopada.

"Simptomi su bili relativno blagi, tu je bila temperatura od dva dana, bol u kostima, ostao sam bez osjeta njuha i okusa, ali moram reći da sam ja netko tko je savršene kliničke slike, hajdemo tako reći. Ne pijem, ne pušim, ne bančim, redovito treniram, barem vjerujem da dobro i zdravo jedem. Tako da ne želim uopće razmišljati o tome kako je ljudima koji su dandanas u strahu i koji su, na kraju krajeva, izvukli deblji kraj s koronom", objasnio je.

Pročitajte više