Daniel Craig potajno se oženio za japansku redateljicu Satsuki Mitchell

POSLJEDNJI James Bond, čini se, nimalo ne nalikuje na glumca Daniela Craiga koji ga je utjelovio u posljednja dva nastavka filmskog serijala, barem kada je ljubav u pitanju. Naime, dok Bond voli mijenjati žene ili se tek kratkotrajno zaljubiti, Craig se skrasio uz jednu, i to za cijeli život.

Kako donose britanski mediji, glumac se potajno oženio za 30-godišnju japansku producenticu Satsuki Mitchell što njegov glasnogovornik nije želio potvrditi niti demantirati jer tvrdi da su ti navodi "privatne prirode". Priča o tajnom vjenčanju para pojavila se u tabloidima nakon što su Craig i Satsuki viđeni u romantičnoj šetnji, a oboje su na prstenjacima imali zlatne prstene koji izgledaju poput onih vjenčanih.

Prije japanske redateljice, Daniel Craig bio je u braku sa škotskom glumicom Fionom Loudon sve do 1994. godine te s njom ima 19-godišnju kćer Ellu. U međuvremenu je bio u sedmogodišnjoj vezi s njemačkom glumicom Heike Makatschi, ali čini se da je njegovo srce ipak zauvijek zarobila Japanka.

Pročitajte više