Dara Bubamara uhićena zbog vrijeđanja hrvatskog policajca

SRPSKA turbo folk zvijezda Dara Bubamara nije se ponijela nimalo zvjezdano nakon što je jučer hrvatska policija, zbog prebrze vožnje, na autocesti A3 zaustavila nju i njenog vozača.

Kako doznajemo iz PU sisačko-moslavačke, policija je jučer oko 14 sati, na 92. kilometru autoceste A3, zbog prebrze vožnje zaustavila automobil srpski nacionalnih oznaka, kojim je upravljao 33-godišnji M. V.

S obzirom da je vozač 32-godišnje Dare Bubamare autocestom jurio čak 200 kilometara na sat, odnosno 51 kilometar na sat više od onog što tolerira hrvatska policija, naplaćena mu je novčana kazna od dvije tisuće kuna te mu je izrečena zaštitna mjera zabrane korištenja strane vozačke dozvole, u trajanju od jednog mjeseca.

No, Dari Bubamari jezik nije dao mira pa je nakon što ih je policija zaustavila, izašla iz automobila, u kojem je sjedila na suvozačkom mjestu, te počela vrijeđati i omalovažavati policajca. Njega njen "zvjezdani status" nije impresionirao, a niti ga je njeno, nimalo damsko ponašanje oduševilo pa ju je uhitio.

Nakon uhićenja je Dara Bubamara, po ubrzanom postupku, već u 18 sati izvedena pred suca Prekršajnog suda u Kutini. On ju je proglasio krivom te joj odredio novčanu kaznu u iznosu od 768 kuna, koju je, jednako kao i njen vozač, odmah platila, a potom su nastavili put prema Srbiji.

I.M.
Foto: Index (Arhiva)

Pročitajte više