David Beckham iznevjerio Victoriju?

TAKO bar tvrdi naš omiljeni tabloid za nasmijavanje, srpski "Svet", koji objavljuje "ekskluzivnu priču o Beograđanki u krevetu s Beckhamom".

Priča govori o Davidovom dolasku s "Realom" u Beograd na utakmicu s "Partizanom" gdje su ga pokušale osvojiti domaće ljepotice, ali pun pogodak postigla je samo tv voditeljica Bojana koja je trebala s njim obaviti intervju.

Slavni i bogati nogometaš nije želio biti na istom katu s ostalim igračima već je u hotelu "Hyat" unajmio vlastiti apartman po 1.450 eura za noć u kojem su ga čuvali tjelohranitelji.

Hrpa "pevaljki" i "sponzoruša" navalila je na hotel ali se nisu uspjele probiti do Beckhama.

On je odlučio primiti samo Bojanu Nikolić koja vodi sportsku emisiju "Sportisimo" na TV Pinku i seksi plavuša zadržala se u njegovoj sobi puna dva sata dok je svog snimatelja ostavila pred vratima.

Bojana je "s tajanstvenim osmjehom na licu" napustila hotel, a reportažu o Beckhamu na svojoj televiziji nikada nije objavila.

Voditeljica koja ima sestru blizankinju Ivanu iznenada je dobila na popularnosti pa u razgovorima za novine izjavljuje kako je "zabavljanje s oženjenim muškarcem njegov problem, a ne njen" i da je "za ženu važnije da je dobra kuharica nego ljubavnica jer se ljubavnice mogu naći na svakom koraku". A ona sama i odlično kuha.

Pročitajte više