David Beckham ponovo u ratu s tabloidima

BOGATI i slavni nogometaš stalno je na meti žutog tiska, a nakon otkrivanja njegovih ljubavnih afera na redu su i nešto blaže teme.

Nakon što su tabloidi napisali da David više voli punicu i punca od svojih roditelja, a njegova supruga Victoria ne može smisliti njegove rastavljene roditelje Sandru i Teda, šminker je brzo demantirao takve glasine.

Požalio se da ga optužuju ako ženinim roditeljima kupi veći auto nego vlastitima što ne znači da ih manje voli, jer tvrdi da bez svoje mame i tate ne bio bio ono što je danas.

Paparazzi su uhvatili neobičnu obiteljsku sliku na madridskom stadionu gdje Victoria sjedi u loži iznad njegovih roditelja, a oni sami sjede daleko jedan od drugoga.

Za Davida se tvrdi kako sam daje napojnice dosadnim fotografima kako bi ga uhvatili u neobičnim pozama i prodali slike novinama i tabloidi ga napadaju da je svaki dio svog života predao magazinima.

On se brani da pokušava zaštititi bar svoje klince iako su Brooklyn i Romeo sve češće u tisku, a prava ludnica će nastati tek kada Victoria u ožujku rodi trećeg sina.

Pročitajte više