Lažni oglasi za stan? Evo kako se zaštititi od takvih stvari

Foto: Press

KADA tražimo savršen stan, to može biti kao traženje igle u plastu sijena. Oglasi i preporuke su posvuda...I tako tražimo, ali nikako da pronađemo onu pravu. Što bi se reklo, sve je to “mačka u vreći”.

I kao da traženje stana već nije dovoljno iscrpljujuće i frustrirajuće, ljudi koji nas pokušavaju prevariti u tom procesu čine situaciju još gorom, a takvih je nažalost sve više.

Jedan takav lažni stanodavac prevario je studenta iz Slavonske Požege za 750 eura. Nakon prvog susreta, čovjek je nestao s novcem, a student mu više nije mogao ući u trag. I najčešće nije ni moguće, jer takvi prevaranti kao da nestanu sa lica zemlje. Odjednom, oglas više ne postoji, blokirani ste, broj telefona je nedostupan, a vaš novac je bačen uzalud.

Zašto komplicirano kad može biti jednostavno?

U takvom moru lažnih informacija, pouzdani posrednici postaju naša najveća podrška jer poznaju sve trikove i tajne svijeta nekretnina. Zato je važno tražiti nekretninu na pravom mjestu uz pomoć onih koji znaju ponuditi upravo ono što nam treba.

Pravo mjesto vaše potrage je specijalizirani portal za nekretnine NadjiDom.com, koji već 14 godina uspješno povezuje kupce s pouzdanim posrednicima. Bez obzira želite li kupiti ili unajmiti stan u Zagrebu, Puli ili nekom drugom gradu u Hrvatskoj, na portalu NadjiDom.com brzo i jednostavno možete pronaći ono što vam je potrebno.

I to nije sve!

NadjiDom redovito pruža najnovije informacije o trendovima, regulativi, zanimljivostima, arhitekturi i drugim relevantnim temama. To portal čini pouzdanim digitalnim vodičem kroz svijet nekretnina, a posjetitelji dobivaju sve što im je potrebno na jednom mjestu.

Dio ekipe koja stoji iza portala NadjiDom.com možete osobno upoznati na Forumu poslovanja nekretninama u Zadru 16. svibnja. Budite korak ispred i pronađite svoju savršenu nekretninu uz nas!

Pročitajte više