Dečko BB Tamare: Rekao sam Marijani da je se otac odrekao kako bih joj otvorio oči

TAMARIN dečko koji je dan prije nominacija upao na otpad Big Brother kuće, tvrdi da se nije želio proslaviti, već otvoriti oči svim stanarima kako bi bili svjesni da se snima sve što oni rade. ovim incidentom posebno je bila pogođena Marijana koja je u jednom trenutku željela izaći iz kuće. Nagađalo se da je to zato što ju je Tamarin dečko, Slaven, nazvao "droljom" i rekao da joj se cijela Hrvatska smije, no on je to demantirao. "Marijanu nisam uopće uvrijedio, moram se odmah ograditi. Prenio sam joj informacije iz vanjskog života, ali nisam je uvrijedio. Rekao sam joj da je se otac odrekao preko novina kako bih joj otvorio oči. Njoj i svima ostalima. Doslovno se svaki detalj tamo prenosi, moraju toga biti svjesni", rekao je Slaven prilikom javljanja u Pinkovu emisiju.

Tvrdi da mu nije bila namjera da glumi glas razuma stanarima Big Brothera, već je to napravio u afektu. "Žao mi je što je došlo do toga i što sam to napravio. Iz moje perspektive, drugog rješenja nije bilo, napravio sam to ishitreno", kaže Slaven. Najviše ga je razljutio poljubac prije spavanja koji je Nikola dao Tamari na kraju pregleda 20. dana. "Tad se dogodio 'kvrc'. Spakirao sam se i za 15 minuta bio tamo. Mislio sam da će biti više negativnih reakcija, kajao sam se kad sam išao kući, ali sljedeći dan mi nitko ništa nije rekao, želio sam napraviti nešto takvo za nekog koga volim", rekao je Tamarin dečko kojeg je posebno oduševila njena izjava da ga sad još više voli te da bi se pristala udati za njega da ju je tad zaprosio.

Stanari Big Brother kuće danas su počeli svoj novi tjedni zadatak. Kao što je prikazano u jučerašnjoj live emisiji, stanari u kući će glumiti izviđače i zbližit će se s prirodom. Većina aktivnosti će se odvijati u dvorištu. Veliki Brat je postavio ukućanima dva šatora, a treći će morati sklopiti sami. Također će morati napraviti zastavu koja će biti njihov zaštitni znak. Svakog jutra dok traje zadatak, zastava mora biti podignuta za pet minuta, a nakon gašenja svjetla spuštena za isto vrijeme.

Obroci se pripremaju isključivo na vatri

Stanari će imati svog predvodnika koji neće morati dežurati po noći, a u dvorištu im je postavljen i poljski WC koji će morati koristiti za vrijeme tjednog zadatka. U dvorištu je i pješčanik na kojem će se paliti logorska vatra. Od sad će svi njihovi obroci morati biti pripremljeni isključivo na vatri. Za vrijeme trajanja zadatka ukućani će stalno nositi uniforme koje su dobili. Na kraju tjednog zadatka stanari će pokazati koje su vještine stekli te polagati test iz signalizacije, kao i iz brzog postavljanja šatora.

Stanari otpada uživaju u sunčanom danu. Bojana i Lester su sušili rublje i pjevušili, a najviše pažnje privukle su Marijana i Tamara koje su se sunčale u bikinijima. Svi su komentirali Milin odlazak i rekli kako im je žao što je otišla. Posebno je tužan bio Džordž koji je rekao Velikom bratu kako mu nedostaje Mila.

Pročitajte više