Depp potpisao milijunski ugovor s kompanijom koja je ostala uz njega tijekom suđenja

Foto: EPA

GLUMAC Johnny Depp potpisao je novi ugovor s Diorom ponovo postavši zaštitno lice njihovog muškog mirisa Sauvage.

Izvori bliski Dioru tvrde da je u pitanju višegodišnji ugovor težak "sedam znamenki", odnosno barem milijun dolara, tvrdi TMZ. U ponedjeljak je službeni Instagram račun Dior Beautyja objavio fotografije i videozapise Deppa iza pozornice na jednom od njegovih rock koncerata u Parizu, koje je snimao slavni snimatelj Greg Williams.

"Neustrašiv, ali čovjek, baš poput Sauvagea", stoji u opisu objave. Williams je napravio snimanje prije i poslije koncerta, a materijali će se koristiti u budućim reklamama Sauvagea.

Otkako je Depp prvi put potpisao ugovor s Diorom 2017., Sauvage je postao najprodavaniji miris na svijetu, prema stranici Business of Fashion, nadmašivši uspješne ženske mirise Chanela i drugih vrhunskih brendova. Ali partnerstvo nije prošlo bez kontroverzi.

2019. godine reklama za Sauvage s Deppom u glavnoj ulozi i sa slikama povezanim s indijanskom kulturom izazvala je optužbe za kulturnu aproprijaciju. Dior je također ostao uz glumca 2020. godine, kada je izgubio slučaj za klevetu protiv britanskih novina koje su ga nazvale "prebijačem žena".

Nedavno je Deppovo suđenje za klevetu protiv bivše supruge Amber Heard dominiralo naslovnicama, a Dior je cijelo vrijeme zadržavao svoje ugovorne veze sa zvijezdom. Čini se da se ta strategija isplatila jer su mnogi obožavatelji kupovali Sauvage kao znak podrške tijekom suđenja, kako je izvijestio Wall Street Journal.

Pročitajte više