Fanovi napali kćer Johnnyja Deppa: "Više objavljuješ svoje grudi nego o svom ocu"

Foto: Instagram

LILY-ROSE DEPP (22), kćerka Johnnyja Deppa i njegove bivše žene Vanesse Paradis, kolateralna je žrtva sudskog procesa između svog oca i Amber Heard, piše portal Unilad. Naime, Lily-Rose su na društvenim mrežama napali brojni Deppovi fanovi te je prozvali zbog "manjka javne potpore" svom ocu tijekom suđenja. Korisnik Twittera @thisisnotahmad skupio je na jednom mjestu screenshotove tih napada, a objavio ih je uz komentar "ovo je jednostavno ludo".

"Nisam vidjela niti jednu tvoju fotku sa svojim ocem. ZAŠTO?", "Objavljuješ svoje si*e više nego što objavljuješ o svom tati, kako jadno", "Kako to da se nisi ništa rekla o slučaju svog oca", "Zašto nikad ne objaviš ništa o svom ocu", "Molim te, podrži svog oca. Bez obzira na tvoj odnos s njim, znaš da Amber NIJE ŽRTVA", neki su od komentara.

Nagovaranje na svjedočenje i teorije zavjere

Jedna je korisnica Instagrama išla tako daleko da je u vrlo elaboriranoj poruci "objašnjavala" Lily-Rose kako je od presudne važnosti da na sudu svjedoči u korist svog oca. "Vjerovala ili ne, svjedočenje djeteta će imati ogroman utjecaj", napisala je.

Nije trebalo dugo čekati da se pojave i teorije zavjere koje kažu da su to zapravo napadi fanova Amber Heard koji glume fanove Johnnyja Deppa kako bi ocrnili cijelu grupu fanova Johnnyja Deppa.

Korisnik @thisisnotahmad, koji je objavio grupu screenshotova, podijelio je i objavu u kojoj stoji: "U mojoj glavi nema sumnje da je sve to pokušaj psihotičnih fanova Amber Heard, koji se pretvaraju da su fanovi Johnnyja Deppa, da maltretiranjem njegove kćerke Lily Rose ocrne sve Deppove fanove." Uz objavu je napisao: "Ovo je nemoguće izmisliti."

Pročitajte više