Depresivna i sama Elizabeth Taylor: Dosta mi je operacija

ELIZABETH TAYLOR, 78-godišnja filmska diva, unatoč snažnoj boli koju svakodnevno trpi, odlučila je da više ne želi pod nož, prenose britanski mediji.

Oskarovka je izjavila kako ne želi nove operacije, a zbog boli u kralježnici je već tri puta ove godine završila u bolnici. Glumica je gotovo ovisna o invalidskim kolicima, a već je bila na operacijama na kojima su joj zamijenjeni kukovi i mnogo je puta operirala leđa. Nakon operacije tumora na mozgu 1997. godine, doživjela je srčani i moždani udar, čak je bila proglašena mrtvom, no liječnici su je uspjeli oživiti.

U posljednjih je 25 godina nesretna Elizabeth hospitalizirana više od stotinu puta, među ostalim, zbog raka kože, osteoporoze, dijabetesa i upale pluća. Iskrivljena kralježnica je posljednji problem holivudske dive. Doktori joj predlažu operaciju, no glumica to odbija. U posljednje je vrijeme muči i depresija, pa se tako prijateljima požalila kako je 78. rođendan provela u samoći svog holivudskog doma jer, kako kaže, nije imala što slaviti.

Pročitajte više