Deset poklona za Majčin dan koji će oduševiti svaku mamu

Foto: Instagram

MAJČIN dan je blizu, a u slučaju da nemate baš nikakvu ideju što pokloniti majci za ovu prigodu donosimo vam deset odličnih ideja. 

1. Sat

Sat je odlična ideja za aktivne mame, a s obzirom na zaista velik izbor i mnoštvo različitih modela sigurno će se naći jedan po ukusu svake mame.

2. Remen

Vrlo jednostavan i mali poklon, a opet koristan i nesvakidašnji. 

3. Parfem

Većina muškaraca kad razmišlja o izboru poklona za ženu, prvo se sjeti parfema. S razlogom, jer ovo je jedan od njihovih najdražih poklona.

4. Torbica

Ako niste sigurna kakva bi se torba svidjela vašoj mami, pronjuškajte malo po njezinim stvarima i vidjet ćete kakve modele ima. Nakon toga bit će vam lako izabrati onu pravu.

5. Maska za lice

Od maski za lice koje su protiv starenja do onih koje hidratiziraju - izbor je jako velik, a odabirom jedne od njih sigurno nećete pogriješiti.

6. Vino i čokolada

Klasičan izbor za klasične mame.

7. Kućni ogrtač ili pidžama

Odabir kućnog ogrtača ili pidžame za poklon pokazat će svakoj mami da mislite da njihovu udobnost. S druge strane, odabir boja i uzorka ne mora vas toliko brinuti jer će ih ionako nositi kod kuće.

8. Papuče

Još jedan fora poklon s kojim teško možete pogriješiti. Kod kućnih papuča zaista sve prolazi.

9. Dan na wellnessu

Za one koji zaista žele razmaziti mamu na Majčin dan, jednodnevni boravak na wellnessu je pravi izbor koji će joj pružiti nezaboravno iskustvo. 

10. Poklon bon

U slučaju da ste u jako velikoj gužvi ili pak nemate pojma što pokloniti, preporučamo da kupite bon u jednoj od trgovina i poklonite ga majci. Sama će si vjerojatno i najbolje izabrati svoj poklon.

Pročitajte više