Širi se uznemirujuća snimka na kojoj Diddy divljački udara bivšu i odvlači je u sobu

Foto: Profimedia

Pojavila se uznemirujuća snimka nadzornih kamera na kojoj se vidi kako hip-hop zvijezda Diddy vrši brutalno fizičko nasilje nad svojom bivšom djevojkom Cassie Venturom u hotelu InterContinental 2016. godine.

Na videu, do kojeg je došao CNN, vidi se kako reper, čije je pravo ime Sean Combs, bez majice s ručnikom omotanim oko struka trči za Cassie niz hodnik. Dok je pokušavala ući u lift, on ju je uhvatio za glavu i udario njome od pod.

Potom ju je šutnuo dok je nepomično ležala na zemlji, a zatim je zgrabio dvije njezine torbe s kojima je pokušala pobjeći. Diddy je stajao iznad nje, šutnuo je ponovo, a onda je odvukao u njihovu sobu. 

Snimku možete pogledati na ovom linku, ali upozoravamo vas da je uznemirujuća.

Optužila ga za silovanje pa se idući dan nagodili

Podsjetimo, Combs i Ventura postigli su nagodbu samo jedan dan nakon što je pjevačica podigla tužbu kojom je repera i glazbenog producenta optužila da ju je tijekom proteklih desetak godina, koliko su bili u vezi, u više navrata napao, tukao i silovao. 

Cassie je tužbi navela da je Diddyja upoznala 2005. godine, kad je imala 19 godina. Započeli su vezu, a reper ju je, tvrdi pjevačica, od početka kontrolirao i bio nasilan prema njoj. Navela je kako ju je tjerao na spolne odnose s muškim prostitutkama, dok je on sve snimao, fizički je zlostavljao i drogirao.

37-godišnja pjevačica tvrdi da je Diddy bio sklon "nekontroliranom bijesu" i da ju je često "divljački tukao". Navodno se sve odvijalo ispred njegovih zaposlenika, a Diddy ju je, kaže pjevačica, često prisiljavao da u svojoj torbi nosi njegovo vatreno oružje "kako bi se sjetila da je sposoban ozbiljno ju ozlijediti".

Pročitajte više