Diesel vraća zlatnu boju u središte modnog fokusa

Dieselova djevojka ovog proljeća opet postaje romantična i senzualna, u lepršavim haljinicama krojenim da sakrije fizičke nedostatke i na svakoj ženi naglasi ono najljepše. Osim zlatne boje, koja će, sudeći po novoj Dieselovoj kolekciji, biti apsolutni modni hit ovog proljeća, naglasak je na toplim bojama, dok su crni odjevni predmeti gotovo u potpunosti izbačeni iz najnovije ponude.

Diesel nastavlja tradiciju originalnog modnog asesoara, pa i ovog proljeća nudi torbe u svom prepoznatljivom stilu. Zakovice, džepovi i brojni pretinci, te princip "što veće, to bolje" i ovog će proljeća značiti modnu osviještenost, a minimalistički styling dobro je upotpuniti glomaznim satom ili pak ogrlicom. Osim glomaznih torbi, u ormaru je poželjno imati i torbicu, naravno, u efektnoj zlatnoj boji, za koju Dieselovi stilisti preporučaju kombiniranje s bijelom, prozračnom odjećom.

Muškarcima Diesel ovog proljeća sugerira "kaubojski look", naravno, prilagođen današnjim standardima ljepote i ukusa. Bijela majica, dobre traperice i originalne čizme dolaskom toplijih dana postat će najbolji, istovremeno praktičan i vizualno efektan, odabir za modernog muškarca. Pješčani tonovi i u muškoj kolekciji također upućuju na povratak "safari looka", ali u nešto blažoj, modificiranoj varijanti.

I muški Dieselov asesoar nudi brojne mogućnosti - kombiniranje odjeće sa satovima, ruksacima ili sunčanim naočalama, za koje će ovog proljeća biti poželjno da su što veće, i u pješčanim tonovima. Dieselovi modni stručnjaci muškarca ovog proljeća vide kao samozatajnog i fatalnog, lišenog koketiranja s bojama i formama.

Najbolje iz ponude za proljeće 2007. pogledajte u našoj galeriji.

D.K.

Pročitajte više