Dikan i Strukar najavili obračun na sudu

"ZBOG svih uvreda, gospodina Dikana ću odvesti pred sud. Na sudu će morati biti i psihijatri koji će procijeniti psihičko stanje optuženog", najavljuje Vedran Strukar, kojeg je, uz Marka Cigoja, Dikan ovih dana proglasio svojim smrtnim neprijateljem. Dikan je javno optužio Strukara da je "peder", a njegov list "prljavom igrom homoseksualnog lobija" kojemu je jedan od ciljeva ukaljati ugled Josipa Radeljaka i Dolores Lambaše te njima bliskih osoba.

Međutim, tužbu je najavio i Dikan, koji tvrdi da je žrtva reketa i ucjene te da određene osobe od njega samo žele "iskamčiti novac". "Možda ne znate jer smeće ne čitate, zadnjih mjesec dana sve naslovnice govore o nama. Radi se o reketu, ovaj čovjek i njegovi nalogodavci traže od mene novce", najavio je Radeljak na pressici održanoj prošli tjedan.

Podsjetimo, list u kojem Vedran Strukar vrši dužnost zamjenika glavnog urednika Radeljakove je cijelo ljeto razvlačio po naslovnicama, što je Dikanu, ionako sklonom obračunu s medijima čak i kad za to nema čvrstog uporišta, ljetos dizalo tlak. Situacija je kulminirala nakon posljednje Arenine naslovnice koja Lambašu (in)direktno optužuje da se nekoć bavila najstarijim zanatom na svijetu te da je bila u vezi s dilerom droge i oružja, Nedjeljkom Šulekom.

Iskustva sa sudovima imaju na pretek...

Hoće li Strukar uspjeti tužiti Radeljaka prije nego što ovaj krene na njega, bez sumnje ćemo saznati uskoro, a ono što je već sad postalo medijska parnica mogla bi u javnost iznjedriti svakakvih sočnih detalja iz privatnog života zaraćenih stranaka. Iskustvo sa sudovima nakupili su obojica, Radeljak nekoliko puta, a Strukar tijekom netom završene dugogodišnje parnice s Jacquesom Houdekom, u kojoj je potonji izvukao deblji kraj.

Pročitajte više