Lambaša na putu do Hollywooda "zapela" u Kairu

Tekst: V.V.
Foto: Damjan Tadić/Cropix

FILM redatelja Nikše Sviličića u kojem glumi svestrana Dolores Lambaša ušao je u službenu filmsku konkurenciju filmskog festivala u Kairu, često nazivanog i Hollywoodom Srednjeg istoka. Ujedno, to je i prvi hrvatski film u povijesti koji je ušao u službenu konkurenciju ovog festivala, gdje će se za nagradu boriti s još desetak filmova iz zemalja širom svijeta. Između ostalih u žiriju ovogodišnjeg festivala u Kairu biti će priznati holivudski redatelj Martin Scorsese i jedna od najvećih glumačkih zvijezda Srednjeg istoka, Omar Sharif.

Time je Dolores stigla barem na pola puta do toliko željenog Hollywooda, nakon što su joj se dosad ispunile i sve ostale želje. Ljubav s Dikanom odavno ne skriva, a par sve češće možemo vidjeti kako se ruku pod ruku prešetava susjedstvom famoznoga imena špica. I Dolores je, primjećuju mnogi, s Dikanom - procvjetala. Modne kombinacije je znatno popravila, a ni s medijima više ne ratuje koliko je običavala.

Međutim, jesu li ljetna druženja s Dikanovom prijateljicom i poznatom holivudskom producenticom Mirjanom Mijojlić urodila plodom, i hoće li Dolores uskoro spakirati kofere i odlepršati dalje od Kaira, javnosti još uvijek nije poznato. Uzimajući u obzir da mlada glumica svoje "poslovne" prilike rado dijeli s novinarima, vjerojatno nije poznato ni njoj samoj. Ipak, njezini zadovoljni smiješak ponešto nam govori, a to je da Dolores sigurno nije (još uvijek) potrošena.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara